Въпросите, които...

135
Въпросите, които...

... не се задават на бременни

Има въпроси, които всички бременни мразят и които всички им задават. Вижте кои са, за да ги изтриете от речника си.

Да не си бременна?
След като за всички е видимо, че коремчето расте, този въпрос е напълно излишен. Да не говорим, че може да го зададете на жена, която не е бременна.Искаш ли да си хапнеш?
Напълно погрешно предложение. Особено в първите три месеца от бременността, когато вероятността на жената да й се повдига от голяма част от по-ароматните храни е голяма. Ако държите да спазите традицията, то тогава попитайте бъдещото мамче дали й се хапва нещо и ако отговори утвърдително, тогава предложете от собствената си порция.Наближава ли събитието?
Възможно е този въпрос да зададете на жена, която дори не е в седмия месец. Защото коремчетата на всички бременни растат различно и не по тяхната големина се преценява колко напредва бременността. А това означава, че ще накарате жената да се почувства по-едра, отколкото е.Как ще го кръстите?
Според българските поверия бъдещите родители на бебето не бива да споделят името до раждането на детето. И голяма част от българите все още го спазват.Нали не ядеш ягоди?
Всяка бъдеща майка се грижи много по-внимателно за менюто си, когато го изготвя за двама. И няма нужда от съвети какво не бива да яде и на какво да наблегне.Коментари

Коментар: 1

А да не говорим колко ме дразни въпроса:Рита ли,я да пипна!Мразя да докосват корема ми всики мои приятелки.


  • 1

Добави коментар