Устройство за разкриване на пола на неродено бебе уби бъдещия баща

514
Устройство за разкриване на пола на неродено бебе уби бъдещия баща

Бъдещ баща от американския щат Ню Йорк почина, след като устройството за разкриване на пола детето, по което той работел, се взривило

Бъдещ баща от американския щат Ню Йорк почина, след като устройството за разкриване на пола детето, по което той работел, се взривило. 28-годишният Кристофър Пекни сглобявал устройството в град Либърти, когато той експлодирало в неделя. Взривът убил Пекни на място и ранил неговия по-малък брат Майкъл, който бил откаран в болница.

Партитата за разкриване на пола на чаканото бебе са празненства, на които бъдещите родители съобщават пред близки и познати дали ще имат момче или момиче. От полицията не уточняват каква е причината за експлозията, убила Пекни, като в момента водят разследване.

Това е поредният злощастен инцидент, свързан с подобни партита за разкриване на пола на дете в последните години. На някои от тези празненства се разиграват различни игри, като "голямото разкритие" понякога включва фойерверки и димки с цветен пушек. На няколко подобни мащабни празненства обаче нещата се объркаха сериозно, като дори се стигна до смъртни случаи.

Мъж от Мичиган беще убит по-рано през месеца, след като беше уцелен от отломка от малко самоделно оръдие по време на подобно празненство. Две други партита в Калифорния и Аризона пък причиниха горски пожари. Пожарът в Калифорния вилня на площ от 19 000 акра, унищожи къщи и принуди стотици да напуснат домовете си.Добави коментар