Тя свали 77 кг, за да има дете

224
Тя свали 77 кг, за да има дете

Жената е способна на много жертви в името на мечта, Каси го доказва

На сватбата си през януари 2010 г. 24-годишната Каси Хърли тежи 147 кг.

„Знаех, че Джош ме обича такава, каквато съм, но не се чувствах като принцеса на сватбения си ден“, спомня си тя. Каси мечтаела да отслабне, но поради медицински проблеми и липса на воля нищо не се получавало.

Всичко се променя, когато лекарите й казват, че не може да забременее, ако не отслабне. Каси, която мечтаела за собствена рожба, осъзнала, че мечтата й никога няма да се осъществи, ако не се вземе в ръце.

Мотивацията била толкова силна, че жената мигновено се отказала от своите любими храни – огромни порции пържени картофи, спагети болонезе, паста, сладки газирани напитки и се отправила към фитнес залата.

Персонален треньор и диетолог й съставил програма за сваляне на излишните килограми. Каси рязко намалила консумацията на сладки храни и размера на порциите. Строгата диета и редовните тренировки 5 пъти седмично дали своите резултати – за една година бъдещата майка свалила 31 кг.

След това Каси трябвало да вземе нелеко решение. Да се подложи на операция за намаляване на обема на стомаха.

„Теглото ми намаляваше, но аз исках да ускоря процеса, тъй като жадувах да забременея“, споделя тя.

След операцията Каси дълго време е на течна диета и след половин година се връща във фитнес залата.

Усилията и жертвите й не отишли напразно.

20 месеца след операцията, Каси е отслабнала с 65 кг. и е бременна!

Събитието се случва на рождения ден на Джош. „Казах му: Честит рожден ден! Ти скоро ще бъдеш баща!“. Бях в екстаз и шок, спомня си Каси.

По време на бременността тя наддава 12 кг и през февруари 2014 г. ражда благополучно сина си Куп. След година и един месец, през март 2015 г., се ражда и дъщеря й – Кенна.

Частичното възвръщане на теглото на Каси въобще не я смущава. Още през ноември 2015 година тя продължава да тренира и редовно документира постиженията си в Инстаграм.

Всеки ден Каси извървява 6 км пеша, не пие чай, кафе или алкохол. Яде храна в малки чинийки.

Наскоро Каси навърши 30 години. Отслабнала е с още 36 кг и сега тежи 70 кг при ръст 167 см.

По думите й, промяната във визията й е такава, че често я приемат за друг човек. Много се гордее със себе си и е готова да помогне и на други хора, които се борят с килограмите.

За Каси най-важна е мотивацията.

Тя съветва да открием това, за което си струва да се борим. Оттам насетне не бива да се предаваме.Добави коментар