Тортата ще покаже

109
Тортата ще покаже

Момче или момиче?

Докато във Великобритания са популярни бебешките погачи, на които обаче бебето все още не присъства, то в Америка една нова мода набира все по-голяма популярност, пише woman.bg.

Техните събирания в чест на задаващия се бебок се наричат Gender Reveal Party и имат за цел да разкрият пола на мъничето.

В какво точно се състои въпросното парти?

Щастливите родители правят своето поредно посещение при чичо доктор, който проверява на ехографа какъв е полът на бебето (това се прави след 20-тата седмица, разбира се).

Без да издава пола на бебето, докторът записва на листче дали се задава момченце или момиченце, а родителите, от своя страна, предават тайната информация на баба, на близък приятел или директно на сладкаря, от който ще поръчат тортата за партито.



В деня на празненството тортата се доставя, като външната й декорация по никакъв начин не подсказва дали е предназначена за момче или момиче.

Не така стоят нещата с вътрешния блат, обаче! Той е или розов, или син!

Следва най-важната част от събитието, на което са се събрали всички близки приятели на младото семейство и тръпнат в очакване.



Всеки дава своето предположение за пола на бебето, като така интригата около най-важния въпрос за деня се задълбочава.

Накрая бъдещите мама и тати разрязват заедно тортата и… Опааа, изненада! Ако е син блатът или кремът в тортата, значи е време да се готвят за момченце, а ако всичко е в розово, тогава малка красавица е на път.



Коментари

Коментар: 1

хаха това е по-готино от погачата


  • 1

Добави коментар