След втората бременност: Криско пое грижите за здравето на жена си

500
След втората бременност: Криско пое грижите за здравето на жена си

Хитмейкърът Криско е поел ангажимента да се грижи за здравето на половинката си, след като преди малко повече от месец тя го дари с второ дете

Хитмейкърът Криско е поел ангажимента да се грижи за здравето на половинката си, след като преди малко повече от месец тя го дари с второ дете. Това стана ясно, след като двамата се щракнаха в клиника.

„Днес заведох Цвети при специалисти за преглед и пълна диагностика на гръбнака. Не се бях замислял, но логично по време на бремеността, жената износва детето, като постоянен товар в корема си и това оказва влияние на стойката й“, написа изпълнителят на „Да или не“ в социалните мрежи.

Част от последователите му останаха щастливи от факта, че певецът е обърнал внимание на поредния риск, с който се сблъскват жените при бременност и раждане. Други обаче го набедиха, че прави всичко това единствено за да изкара пари от спонсорирано съдържание. „За колко още неща ще се замислиш, когато дойде време за реклами....“, написа негова фенка под публикацията му.

Криско гушна втората си рожба в началото на месец март, припомня вестник Монитор. Бебчето си има и кака – Амая, която проплака за първи път през 2019 г.

Добави коментар