Репродуктивно здраве на мъжа

179
Репродуктивно здраве на мъжа

Нов кабинет отваря врати в Александровска болница

В Александровска болница отвори врати Кабинет по репродуктивно и сексуално здраве на мъжа (андрологичен кабинет). Чрез него се възстановява активната дейност в доболничната помощ, касаеща превенцията и лечението на мъжкия стерилитет и сексуалните възможности на мъжа, вродените и възпалителните заболявания на мъжката полова система, генетичните заболявания, свързани с фертилитета, еректилните дисфункции и други.

Кабинетът ще бъде достъпен за пациенти от цялата страна. Прегледите ще се извършват от водещи в страната експерти по урология и андрология, които при необходимост ще насочват пациентите и към друг вид специалисти (ендокринолози, сексолози, дерматолози, генетици и други).

Освен диагностично-консултативна, андрологичният кабинет ще развива и информационна дейност, за да повиши сексуалната и здравната култура на пациентите, минаващи през него, съобщиха от болницата. Андрологичният кабинет в понеделник и петък ще работи от 9 до 11 ч., а във вторник и четвъртък от 13 до 16 ч.Добави коментар