Поза за забременяване

880
Поза за забременяване

Коя е най-подходящата?

По принцип, можете да забременеете във всякаква поза, както е добре известно . Дори когато не искате или не очаквате.

Все пак има някои пози и малки хитрини, които могат да улеснят забременяването. Всъщност, позата по време на половия акт не е от толкова голямо значение, колкото позата на жената след еякулацията.

Единствените пози, които се смятат за най-малко подходящи за забременяване, са тези, при които жената е отгоре, и тази, при която и двамата партньори са прави. Това не означава, че забременяване при практикуването им е невъзможно, а просто то е по-малко вероятно.За подходяща се приема класическата мисионерска поза. За подсилване на ефекта жената може да сложи възглавница под таза си. По този начин след еякулацията тя ще намали изтичането на сперма навън, съветва woman.bg.

При всяка друга поза може да се практикува лежането на възглавница след половия акт. Някои жени повдигат краката си, подпирайки се на стена, шкаф и др. Добре е жената да не става от леглото поне 15-30 минути след половия акт.

Други подходящи пози са всички с дълбоко проникване, при които се осигурява добър пълен контакт.

Не бързайте с хигиенните мерки, ако не се налага. Изчакайте с душа и в никакъв случай не си правете вагинална промивка с дамски душ или други подобни практики.Коментари

Коментар: 3


митьо от 19 януари 2012 | 14:05

дайте и някоя идея от кама сутра

че трябва да се подиграваме с това

Коментар: 2


митьо от 19 януари 2012 | 14:05

дайте и някоя идея от кама сутра

хората се опитват по всякакъв начин да имат дете и не смятам

Коментар: 1

дайте и някоя идея от кама сутра


  • 1

Добави коментар