Потенциалните минуси на една есенна бременност

96
Потенциалните минуси на една есенна бременност

Вируси, нали?

1. Започва сезон на простуди и грип. За да предотвратите разболяване, постарайте се да избягвате места, където се струпват много хора. Желателно е също така да, стига лекарят ви да позволява, да се ваксинирате срещу грип.

2. Може да възникнат ситуации на проблеми с кръвното налягане. Следете го, ако ви безпокои главоболие, задължително се обърнете за консултация към наблюдаващия ви лекар – винага може да се крие в кръвното налягане.

3. През есента се изострят хроничните заболявания. Ако страдате от такива, напълно възможно е и тази есен да ги преживеете. В случай, че хроничното ви заболяване е серизно, може би е по-добре да отложите зачеването за след два-три месеца.

4. Може да изпаднете в депресия – заради сивата и дъждовна есен. Бременните жени са склонни към резки промени на настроението. През есента рискът от това се повишава. Можете да се справите с неприятната ситуация с помощта на близки и приятели. А също така и да се отдадете на разходки, хоби или физически занимания!

5. Обърнете внимание на гардероба си през есента. Необходими са ви удобни обувки, препоръчително е те да не са висока подметка. Купете си просторно есенно яке, което можете да носите и през есента, когато коремът ви вече ще е съществено по-голям. Снабдете се и с панталони и пола с ластичен колан.Бременността е едно от най-забележителните състояния, когато жената може да се наслади на усещането, което възникването на един живот дава.

Като цяло, няма кой знае каква разлика между това, в кой сезон ще започне бременността ви, главното е да бъдете физически и психически балансирани, да следвате препоръките на лекаря и да запазите спокойствие и положителна нагласа.Добави коментар