Пет промени в бременния гардероб

136
Пет промени в бременния гардероб

Заради комфорта на коремчето

Бременността носи много промени в живота ви. И една от тях засяга гардероба. Освен че ще смените номера, най-вероятно ще трябва да се откажете временно от някои от любимите си дрехи - като корсетите например. Вижте как да реорганизирате тоалетите си.

1. Бельото
Едно от чудесата на бременността - гърдите ви растат. Те се подготвят за изхранването на малкото същество, което носите в себе си. Вие също трябва да се погрижите за тях. За да се чувствате добре през цялата бременност, наблегнете на безшевното бельо. При него дискомфортът е сведен до минимум.

На финала на бременността може да се доверите и на сутиените за кърмачки. Те са много удобни и меки. Разликата с останалите е, че имат капаче, което се сваля и оголва гърдата - за по-голямо удобство при кърмене. Един от недостатъците им са дебелите презрамки, които не можете да замените с други.

2. Дънки и панталони
Забравете за любимите си дънки, които толкова харесвате. Време е да потърсите такива, които да са толерантни към корема ви. Панталоните за бременни завършват с широк ластик, който можете да поставите на корема или да го навиете под него. Един от техните недостатъци е че при по-тесни блузи ластикът се откроява като линия върху коремчето. Какво да се прави - трудно се съчетава красота с удобство.

3. Туниките
Задължителен елемент от гардероба на всяка бременна. Блузите, които се разширяват от бюста надолу, са ужасно удобни за големи коремчета. Можете да изберете модели, които не са създадени специално за бременни. Както и такива с весели надписи, като "Аз съм бременна. Какво е твоето оправдание?"

4. Роклите
Най-удобната дреха за края на бременността. Освен че е само една и спестява мъките по обличането, роклята дава свобода на тялото. Не е нужно да търсите модели за бременни - стават и по-широките в долната част рокли. Освен това са красиви.

5. Ниските обувки
Малко бременни момичета носят високи обувки в последните месеци. Едно от неразположенията на бъдещите майки са подутите крака, което автоматично изключва 10-сантиметровите токове. Доверете се на маратонки, ако ежедневието ви го позволява. Имайте предвид обаче, че краката ви най-вероятно са се уголемили с един номер и обувките могат да излязат от употреба, след като родите.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bgДобави коментар