Пътят на майчиното мляко

158
Пътят на майчиното мляко

Втора международна конференция за кърмене

На 21 и 22 април в Стара Загора ще се проведе 2-рата Международна Конференция за Кърмене „Пътят на майчиното мляко“, организирана от Ла Лече Лига България.

Лектор ще бъде международно известният експерт по кърмене д-р Джак Нюман. Той ще говори за норми и нормалност на кърменето, за проблемни и медицински ситуации, за случаи от практиката, грижи за недоносените бебета и влиянието на раждането върху естественото хранене.

Д-р Джак Нюман е канадски педиатър с дългогодишна практика в детското здравеопазване, световно известен лектор за кърмене и автор на многобройни книги, информационни брошури и видеоклипове.

Конференцията е насочена към практикуващи акушерки и лекари, бъдещи и настоящи родители, студенти, докторанти и преподаватели по медицина, Ла Лече Лига лидери и консултанти по кърмене, представители на международни институции (УНИЦЕФ), представители на български правителствени и неправителствени институции и организации (Министерство на Здравеопазването, Български Лекарски Съюз, Българска Педиатрична Асоциация, Българска Асоциация на Професионалистите по Здравни Грижи), журналисти и гости.

Събитието ще се проведе в хотел “Железник”, Стара Загора. Повече информация можете да намерите тук.Добави коментар