Най-странните раждания

630
Най-странните раждания

Жената, която сама си направи Цезарово сечение и др.


Всяко раждане е специално, но следващите 10 истории са определено доста любопитни. Вижте най-странните истории, свързани с раждания в света:

Жената, която сама си направи Цезарово сечениеИнес Рамирез е единствената жена в света, за която има данни, че сама с е направила Цезарово сечение. Тя започва да ражда късно вечер, когато е сама. Най-близката клиника била на 80 км, а съпругът й бил в кръчмата. Рамирез нямала телефон, а и кръчмата нямала.

В полунощ, след часове на болки, 40-годишната жена, отпила няколко глътки алкохол, взела голям нож и започнала да реже. Било й трудно да реже чак до матката, но успяла. Прерязала пъпната връв с ножица и припаднала.

Когато се свестила тя казала на 6-годишния си син да тича за помощ. Той повикал местния фелдшер, който с помощта на още един човек зашил 17-сантиметровия разрез, който Рамирез сама си направила. Двамата сложили майката и бебето на носилка, пренесли ги с магарета до близкия път и от там пътували два часа до най-близката клиника.

Случката се разиграва на 5 март 2000 г.

Жена ражда на 08.08.'08 г., след това на 09.09.'09 г. И след това на 10.10.'10 г.Домакиня от Мичиган родила дъщеря си Сиара на 10 октомври 2010 година, или на 10.10.'10. Още по-любопитно е, че тя е родила син на 09.09.'09 г., а първата й дъщеря е родена на 08.08.'08 година. 36-годишната Барбара Сопър твърди, че това се е получило естествено.

Бебе се ражда в 1:11 ч. на 01.11.2011 г.Жена в Минесота ражда точно в 1:11 ч. На 1 януари 2011 година. Ейми Зелър казва, че раждането на дъщеря й Флора е станало естествено точно в този момент.

Сестри близначки раждат в един и същи ден в една и съща болница25-годишните Ейми Гилбърт и Алисън Оливейро родили децата си само с 14 минути разлика. Д-р Тимъти Ким казва, че е гинеколог от 12 години и до сега не е виждал такова съвпадение.

Сестрите се оженили за гаджетата си от гимназията почти по едно и също време (с разлика 6 месеца) и карали бременност заедно. Те казват, че не са планирали ражданията да станат по едно и също време.

5 души от едно семейство имат една и съща рождена дата5 души в това семейство са родени на 29 март. Последна, през 2010 година, в клуба се присъединява Мила. Всичко започва преди 70 години с Анита Маршал. Нейната дъщеря Алисия Бамс се ражда на рождения й ден и от тогава не могат да спрат. Внукът на Анита – Еди се появява на 29 март, следван от внучката Сидни и последно от правнучката Мила. Вече трябва да приготвяме 5 торти, коментира баба Анита.

Жена роди 3 часа, след като разбра, че е бременна21-годишната Белинда Уейт ходила на няколко пъти в местната болница заради болки, като й казали, че има синдром на раздразнителни черва. Тя обаче нямала нищо такова. Жената просто била... бременна.

На 6 февруари 2010 година жената отново отишла в болницата заради силни болки. Лекарите й казали, че е бременна в третия месец. Тя обаче била бременна в деветия месец и след 3 часа родила здраво момиченце.

Близнаци са родени с една минута разлика, но в различни години


Двойка от Калифорния се сдобива с дъщеря в последните минути на 2010 година и със син в първите на 2011 година.
Дъщерята Мадисън е записана в 23:59 минути, а синът Ейдън в 00:01 минута. Така, въпреки че разликата им е само една минута, те имат цяла година разлика в рождените дни!

Жена увеличава броя на децата, които ражда постепенноНаташа Уилсън от Ню Йорк ражда първото си дете Никълас. Вторият път, когато ражда, на бял свят се появяват близнаците Джеймс и Исая. Третият път майката е бременна с тризнаци. Смешното в случая е и че Наташа винаги е искала момиченце – вместо това има 6 момченца.

Близнаци с различен цвят на кожатаДийн Дърант е чернокож, а съпругата му Алисън е бяла. Интересно е, че им се раждат близнаци, като едното бебе е черно, а другото бяло. И това се случва два пъти! И в двата случая близнаците не са еднояйчни, но все пак вероятността да се роди едно бяло и едно черно бебе и то два пъти е много малка!

Жената, която роди бебе, което е голямо почти колкото неяСтейси Хералд е най-ниската майка в света. Тя е висока само 72 сантиметра, а роди дете 46 сантиметра. Жената признава, че в по-късните месеци на бременността си не е можела да се движи, защото коремът й е бил голям, колкото самата нея.Добави коментар