Най-продуктивната сурогатна майка е бременна за 13-и път

208
Най-продуктивната сурогатна майка е бременна за 13-и път

Британка е родила 12 деца, които е дала за отглеждане

Британката Каръл Харлок е може би най-продуктивната сурогатна майка в света. В момента тя е бременна за 13-и път. 45-годишната Каръл се е преместила да живее във ферма в Бордо, Франция. Детето, с което е бременна в момента, ще бъде дадено на двойка от Италия.

Самата Каръл е отгледала само 2 от многото си деца – дъщерите й, които днес са на 22 и 19 г. Нейните 10-о, 11-о и 12-о бебе са родени като тризнаци и дадени на двойка от Гърция.

Каръл казва, че за първи път е чула за сурогатното майчинство през 1995 г., когато работила в обществена пералня. По това време тя била разведена, с две деца. От тогава насам тя е родила 12 деца - 8 момичета и 4 момчета, в това число една двойка близнаци и едни тризнаци. Всички те са раздадени на семейства.

Карол обикновено получава между 10 000 и 15 000 паунда за дете. По думите й, не го прави за парите, а за да помага на бездетни двойки.

Тя няма никакви изисквания към двойките, които получават децата й, освен да й изпращат една снимка годишно на рождения им ден. Тя пази тези снимки в кутия в дома си. От 14 години Каръл живее с приятеля си Пол Браун.

По принцип тя зачева децата със сперма от бащата на новото семейство, но със своя яйцеклетка, което означава, че те са нейни биологични деца.

През 2004 г. обаче станал гаф – вместо да зачене със сперма на бащата от новото семейство, се оказва, че е заченала естествено от приятеля си. След известни преговори двойката, която е „поръчала“ детето, се съгласила да го вземе, но заради тази „грешка“ Карол е изключена от международната организация Cots, която свързва потенциални сурогатни майки с клиенти.

Сурогатната майка няма право да прави секс в дните около оплождането, за да е сигурно, че детето ще бъде заченато с донорската сперма – обещание, което Карол не е спазила. Карол казва, че това, което прави, е благородно, но баща й не е на същото мнение. Той не й говори, защото тя „раздава внуците му за пари“.Коментари

Коментар: 1
най-продуктивната сурогатна майка

Сурогатна майка е жена която износва бебе двойка която не може да зачене по естествен път с техен биологичен материал .Тази жена каква майка може да бъде щом си продава собствените деца???


  • 1

Добави коментар