Най-луксозните места за раждане

120
Най-луксозните места за раждане

Лукс и шампанско за майките срещу 20 000 долара

Откакто Бионсе роди в луксозна болница на запазен за нея етаж, темата за ражданията в лукс е много актуална. Вижте някои болници, където след раждането ще си почивате в луксозна стая с чаша шампанско в ръка:

Болница Матилда в ХонконгЗа да наемете стая, трябва да оставите депозит от 20 000 долара. Стаята за бъдещета майка ще е с изглед към морето.

Clinique des Grangettes в ШвейцарияНамира се в Женева, в красив парк. Храната идва от ресторанта на болницата, който е със звезда на Michelin. Това е най-популярната частна клиника в Швейцария.

Клиника ЛейкуудБолница Lakewood Family Birthplace в Канзас третира пациентките си като звезди. Ето как ще изглежда банята ви.

Болница Седарс-СинайТук често идват холивудски знаменитости, за да родят. Стая за трима души с две бани струва 3 784 долара. Ще ви сервират плодове, кексчета, сокове, могат да ви уредят козметични процедури в стаята.

Rose Medical CenterНамира се в Денвър и една от най-луксозните клиники в САЩ. Родилките могат да ползват личен готвач.

Prince of Wales HospitalНамира се в Сидни, а родилното отделение е в 4-звезден хотел на плажа. Когато дойде време да се настаните, от болницата ще дойдат да ви вземат с лимузина.

Chelsea & Westminster HospitalНамира се в Лондон, в район Кенсингтън, и е създадена специално за майки, които искат да родят на тихо и спокойно място. Сервират шампанско на майките. Цената на раждане е 6000 британски лири.

Mt. Sinai HospitalНамира се на Пето Авеню в Ню Йорк и има гледка към Сентрал Парк. На майките се предлагат масажи, следобед сервират чай и бисквити. Тук е раждала Гуинет Полтроу.Добави коментар