Наталия Кобилкина направи погача на сина си

240
Наталия Кобилкина направи погача на сина си

Това обяви самата д-р Ко в социалните мрежи, като обясни, че за щастливото събитие е събрала някои от най-добрите си приятелки.

Най-известната сексоложка у нас Наталия Кобилкина направи погача на сина си Филип. Това обяви самата д-р Ко в социалните мрежи, като обясни, че за щастливото събитие е събрала някои от най-добрите си приятелки.

Така незабележимо стигнахме до погача на 40 дни. Аз на моя син желая да има много добро, любящо и благородно сърце. Като майка ще му дам моята подкрепа и любов. Казвам му, че Вселената е прекрасна, хората са добри и навсякъде има чудеса. Но знам, че думи нямат голямо значение. Ние, като родители, учим деца с личен пример и нищо не е по-силно от това. Затова много отговорно се отнасям към това, което правя, а не към това, което казвам“, откровена е Кобилкина.

Тя даде живот на първородния си син Филип в края на февруари, като оттогава периодично снабдява последователите си онлайн с информация как расте бебето, посочва вестник Монитор.

Съвсем наскоро младата майка призна, че малкият има огромен апетит, като й се налага да го кърми по 7 пъти на ден. „Гледам го и се чудя как в 5 кг дете всеки ден влиза 1 литър кърма!“, каза тогава тя.

Добави коментар