Момче или момиче?

3010
Момче или момиче?

Забавните начини да познаете пола на нероденото си бебе

Женското любопитство е пословично, но то достига връхната си точка именно по един от най-важните въпроси - полът на бебето. Разбира се, специалистите могат да го кажат с точност, но когато е твърде рано за това или по една или друга причина и ултразвукът не може да покаже с точност дали чакате момче или момиче, има и далеч по-забавни начини за прогнозиране.

Високо и ниско
Според народната мъдрост, ако носите бебето си „високо”, очаквате момиче и обратно - „ниският” корем ви обещава момче.

Сърцето говори
Следващият път, когато гинекологът проверява пулса на бебето ви, запомнете цифрата. Според легендата при 140 и повече удара в минута може да сте сигурни, че очаквате момиче. Ако сърдечният ритъм е по-нисък от 140 - очаквате момче.

Сладко и солено
Пристрастеността към сладоледа и призната женска привилегия - ако посягате към него по време на бременността, значи че ще родите момиче. Ако налитате на солени и кисели храни - ще имате момче.

Четни и нечетни
Според легендата древните маи са определяли пола на бебето, като са гледали възрастта на майката при зачеването и годината на зачеване. Ако и двете числа са едновременно четни или нечетни, значи ще е момиче. Ако едното е четно, а другото нечетно - чакате момче.

Открадната красота
Вярването е, че момичето „краде” от красотата на майка си, а момчето я „разкрасява”.

Неразположението
Ако сте уморени и отпаднали още от началото на бременността, вероятно носите момиче. Кратко или никакво сутрешно гадене говори за момче.Коментари

Коментар: 3
momche ili momiche

Kato se setja kakvi torti nabivah....rezultat momiche

Коментар: 2

На мен,нямаше момент през бременноста ми когато не ми е било лошо,повръщах непрестанно-сутрин ,обед вечер;разултатът:момче!

Коментар: 1
momche ili momiche

pri men vsichko beshe tochno obratno i se rodiha dve hubavi momicheta


  • 1

Добави коментар