Медицинско чудо: чернокожа жена роди бели деца - два пъти

336
Медицинско чудо: чернокожа жена роди бели деца - два пъти

Чернокожа жена изуми лекарите

Чернокожа жена изуми лекарите. През 2014 г. Катрин ражда бяло като пуканка момченце със сини очи – Йон. Съпругът на 35-годишната нигерийка – Ричард, е бял, но въпреки това специалисти са категорични, че това е случай един на милион.

Още по-шокиращото е, когато през 2016 г. на бял свят се появява и сестричката на Йон София. Тя отново е бяла със светли очи, досущ като брат си.

Щастливите родители разказват, че когато видели за първи път сина си, помислили, че акушерката нещо е объркала и това не е тяхното дете, но когато същият феномен се повторил и с дъщеря им, те останали без думи, защото били сигурни, че чудото не може да се повтори два пъти.

Катрин казва, че когато семейството се разхожда в парка, много хора я взимат за бавачка на децата, а не за майка им, посочва Дарик радио.

Катрин и Ричард споделят, че за тях няма никакво значение какъв е цветът на децата им. За тях е важно, че имат две прекрасни, здрави и невероятни красиви деца. Още от съвсем малки Йон и София се радват на голямо внимание и вече са част от различни проекти.

Добави коментар