Майката, която съживи бебето си

260
Майката, която съживи бебето си

Невероятната история на Джейми

Светът на рекламите често се щампова с фалшиви нотки, създавайки високи очаквания от продукт, който рядко ви се струва особено необходим. Рядко има компании, които биха използвали трогателните истински истории, но днес се натъкнахме точно на такава.

От Johnson`s са решили да покажат една от най-емоционалните истории, които някога сме виждали в мрежата. Запознайте се с 4-минутното видео на Кейт Огг и нейния съпруг Дейвид. Двамата чакат цели три години, преди да разберат, че ще си имат близнаци. Кейт ражда 26 седмици по-рано и за съжаление, научава лошата новина - синът им Джейми не успява да оцелее.

Майката и бащата го обгръщат и започват да разказват за всички планове, които са направили за него, както и за сестричката му, докато малкият не започва да мърда. Въпреки добрите признаци, сестрата казва да се сбогуват с него, защото малкият Джейми умирал.

Младото семейство не се отказва и продължава да държи детето. Резултатът можете да видите в краткото и трогателно видео, защото Джейми и Емили днес стават на 5 години!

Вижте видеото тукДобави коментар