Майка уби бебето си

357
Майка уби бебето си

Прибрала тялото му в найлонов плик и легнала да спи до него

37-годишна жена от Видин, която родила вкъщи, оставила новороденото да умре, прибрала тялото му в найлонов плик, за да го изхвърли, и легнала да спи до него. Вчера районният съд я осъди на 3 месеца условно. Тя бе обвинена за убийство, извършено от майка върху рожба по време на раждане или веднага след него.

Жената живеела без брак с мъж, имат 16-годишен син. В края на 2011 г. разбрала, че е бременна, но не казала на бащата, защото смятала да изостави детето след раждането. Мъжът видял, че наедрява, и се досетил, че е бременна, но тя отрекла и той спрял да се интересува.

На 10 август 2012 г. около 5 ч. жената родила в леглото си и оставила момиченцето в краката си, без дори да пререже пъпната му връв. После отишла на работа, а като се прибрала на обяд, поставила тялото в плик и легнала да спи.

По това време се прибрал мъжът и видял бебешкото телце и събраните на кълбо окървавени чаршафи. Той извикал полиция, а аутопсията установила, че детето е родено живо и без аномалии. Смъртта настъпила минути след раждането от задушаване вследствие на запушване на външните дихателни пътища или чрез притискане на гръдния кош.

Жената не е с психически отклонения, съзнавала е какво върши и го е направила умишлено, посочва вестник "24 часа". Съдът определи минимално наказание, тъй като не е осъждана и е съдействала на следствието.Коментари

Коментар: 6
Майка уби бебето си

bokluci horata che kradat neshto za 5 lv im davat 5 godini pik na taya kurva minimalno bilo pilna tipotiya moloumnici

Коментар: 5

mamati daeba kurva

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.

Коментар: 4
Майка уби бебето си

Дано Господ да я накаже!

Коментар: 3

На такива изроди деца не трябва да се раждат. Как дава Господ изобщо такава извратеняшка работа да се случва, в ада да гори тази дано

Коментар: 2

Как е възможно присъдата да е толкова лека. Ако всички ние постъпим така с новородените си, нали ще изчезне човечеството. Това не е ли от най- тежките престъпления?

Коментар: 1

Този изрод не заслужава да живее! Защо правят деца,като ще ги убиват след това? Има толкова добри хора,които немогат да имат деца,а изроди като тази имат и ги убиват.


  • 1

Добави коментар