Майка продава гърдите си на гей двойки

105
Майка продава гърдите си на гей двойки

Жената предлага да кърми бебета по 10 пъти на ден

Жена пусна обява във френски уебсайт, предлагайки да кърми бебета на хомосексуални двойки срещу 100 евро на ден, с което предизвика медийния интерес седмици, след като в страната бе приет разделящ нацията закон за еднополовите бракове.

Обявата, която, според уебсайта, е истинска и законна, гласи: "Аз съм млада майка в перфектно здраве, подготвена кърмачка на 29 г. и предлагам под наем гърдите си за кърмене на бебета." В офертата, която е адресирана към мъжки хомосексуални двойки, жената обещава до 10 кърмения на ден.

Кърмата върви по 15 лв.

Жената е написала, че е мобилна и живее близо до Париж. Хомосексуалните двойки могат да се женят законно във Франция от май. От сайта e-loue, където била публикувана обявата, са се свързали с жената и не се съмняват в нейната самоличност и в сериозността на предложението й, както и в законността на предлаганата услуга.

Във Франция е незаконно да продаваш майчино мляко, но този човек предлага услуга, а не продава мляко в шишета, казват от сайта. Франция се присъедини към страните, които легализираха гей браковете и осиновяването на деца от страна на еднополови семейства, но в страната е забранено сурогатното майчинство и асистираната репродукция за еднополови двойки.Добави коментар