Луиза Григорова качи само 2.5 кг за шест месеца бременност

322
Луиза Григорова качи само 2.5 кг за шест месеца бременност

Актрисата кара лека бременност, но в момента е спряла с разходките

Луиза Григорова, която е в очакване на първото си дете, се похвали, че е качила само 2.5 кг за бременността до момента. Актрисата е в шестия месец и очаква момченце.

Пред Нова тв тя разказа как е разбрала, че ще става майка. Имала усещане и дори преди да си направи тест отказвала да пие лекарства за глава, която често я боляла и й давала знак, че нещо се случва. Един ден решила да се тества, но в същото време бързала за маникюр. Нямала време да изчака теста да стане, а го мушнала в джоба и изхвърчала към салона.

Маникюристката й сложила фолио на пръстите да свали лака и излязла. Това бил идеалният момент да провери резултата. С навитите нокти отишла да си рови из якето и в този вид научила добрата новина. Не успяла да се стърпи да каже на съпруга си – режисьора Мартин Макариев, а направо накарала маникюристката да набере любимия й по телефона, излязла пред салона и му съобщила, а той бил на „края на света“ сам.

Актрисата кара лека бременност, но в момента е спряла с разходките, защото наскоро колежката и нейна приятелка Яна Маринова, с която снимаха филма „Диви и щастливи“, я завела на 8-километрова разходка. След това изпитание препоръчали на Луиза да не прави повече разходки, съобщава вестник Монитор.

Затова в момента тя се занимава с бъдещия проект на Яна Маринова като продуцент. „Решили сме да правим малко повече женски проекти“, заяви актрисата. Според нея у нас, въпреки световните тенденции, липсват такива филми. Маринова ще е сама продуцент този път, а Мартин Макариев отново ще е режисьор. Вече са изчели сценария и ще започнат снимки, веднага щом Григорова може.

Добави коментар