Калкулатори за бременни

4748
Калкулатори за бременни

Можете да изчислите какво майчинство ще получавате и колко килограма трябва да качите

Измислени са хиляди калкулатори във всесъзможни области. Изключение не прави и бременността. С помощта на една проста интернет връзка можеш да сметнеш термина си, развитието на бременността, та дори и килограмите, които трябва да наддадеш.

Не повече от 15 килограма трябва да наддадат бременните жени, докато износват детето си, препоръчват специалистите. Популярното у нас „хранене за двама“ е крайно вредно през деветте месеца, пък припомняме ние. Ето един калкулатор, с който можете да изчислите колко килограма трябва да тежите в различните етапи от бременността:

Калкулатор на теглото

Най-популярните калкулатор, който всички бременни ползват, е този за изчисляване на термина. Все пак не бива да забравяте, че само 5% от първородните деца се раждат на термина, а 35% - по-рано. В останалите случаи бебетата се преносват.

Калкулатор на терминаБременността продължава 280 дни. Много често тя се брои в гестационни седмици - те са 40. Ако пък сте избрали да я смятате в лунарни месеци, значи цялата ви бременност би трябвало да продължи 10 лунарни месеца. С този калкулатор можете да сметнете в коя седмица от бременността сте.

Калкулатор на развитието на бременността

Последният е най-полезният от всички калкулатори. С него можете да сметнете сумата на бъдещето си майчинство:

Калкулатор на майчинствотоДобави коментар