Какво ни казва часът, в който сме родени

209
Какво ни казва часът, в който сме родени

Той е от голямо значение за личността ни

Независимо дали вярвате или не, според някои хора часът на раждане е от особено голямо значение за същността и развитието на личността ни, пише woman.bg.

Родените между 24 и 2 часа са неспокойни натури

Разумът и чувствата им са в непрекъсната борба. Това са изключително борбени и амбициозни хора. Набележат ли си някаква цел, не се отказват, докато не я постигнат. Имат склонност да рискуват и често губят от това, но без да драматизират.

Родените в този часови отрязък са много динамични. Не могат дълго да се заседяват на едно място. Скуката и еднообразието ги убиват. Затова непрекъснато търсят нови контакти и предизвикателства.

Много обичат да пътуват. Жадуват да опознаят всичко, което ги заобикаля. Отличават се със своята любознателност и любовта си към знанието. Хуманитарните науки много им се отдават.

Обичат да анализират и обобщават. Тъй като обичат да рискуват, често се провалят. Но от всеки свой провал съумяват да си извлекат поука.

В любовта са доста повърхностни и непостоянни, не са склонни да изпитват дълбоки чувства. Партньорът в любовта много бързо им омръзва, освен ако не прилича на тях и успява непрекъснато да ги провокира.Родените в интервала от 2 до 4 часа са бохеми

Обичат комфорта и лукса. Винаги поставят на първо място себе си, собствения си комфорт и личната свобода. Обичат да бъдат хвалени и цялото внимание на околните да бъде насочено към тях.

Обичат да се забавляват и искат да вкусят от всички удоволствия, които животът предлага. Тъй като са материалисти по природа силно се привързват към предмети и хора, които могат да им бъдат от полза.

Обичат вкусната и добре аранжирана храна. Нерядко имат проблеми с теглото. Не обичат промените и правят всичко възможно да ги избягват или поне да не са прекалено резки. Успешно се реализират във всички области на изкуството.

В любовта са верни и постоянни в чувствата си. Изключително много държат на личната си свобода, но имат склонност да задушават партньора си със своята ревност.Родените в интервала от 4 до 6 часа са много енергични и жизнени хора

Те са много искрени и открити и държат винаги да казват истината право в очите. Имат много силен и властен характер и държат на всяка цена да контролират нещата и хората около тях.

От тях излизат добри и справедливи ръководители. Умеят да поощряват тези, които се стараят и работят усърдно, и в същото време не пестят критиките си към тези, които не се справят добре със служебните си задължения.

Също толкова открити са и в личните си отношения. Обичат да критикуват недостатъците на своите половинки и приятели, но не търпят критики по свой адрес.

Родените в интервала от 4 до 6 часа са големи егоисти и това нерядко е причина за трудното им адаптиране в по-големи колективи. Имат силна непоносимост към лицемерието и лъжата в отношенията, която не крият и затова често биват избягвани от околните.

В любовта обичат те да бъдат доминиращата фигура и всяко противопоставяне от страна на партньора може да доведе до раздяла.Родените в интервала от 6 до 8 часа са много нерешителни и колебливи

Трудно предприемат каквато и да било промяна, както в личния си живот, така и в професионално отношение. За тях са подходящи спокойни професии, които не изискват бързи реакции и вземане на важни решения.

Професиите, които изискват сръчност и бързина, също са неподходящи за родените в този интервал от време тъй като те са доста бавни и флегматични. Имат силно развито въображение и затова творческите професии са най-подходящи за тях.

В много случаи тези хора не успяват да се реализират в професионално отношение и пропускат много шансове, които съдбата им предлага, а причината за това е именно голямата им нерешителност и колебливост.

В личен план са много независими и често са аутсайдери в обществото, живеещи в собствения си измислен свят. Необходим им е силен партньор, който да умее да взема важни решения, да разнообразява и да тласка връзката напред.Родените в интервала от 8 до 10 часа са големи авантюристи, непрекъснато търсят нови приключения

Не обичат да се задържат на едно място дълго време и затова непрекъснато пътуват. Характерно за тях е, че
всичко им омръзва много бързо.

Родените в този часови интервал имат силно изразен независим характер, не обичат да им се месят в работите и не приемат съвети, дори и такива, които са добронамерени и отправени от близки хора и приятели. Отстояват докрай своите позиции, дори и да не са напълно убедени, че са прави.

Упоритостта им на моменти граничи с ината. В повечето случаи успяват да постигнат това, което са си наумили.

Тези хора презират лъжата и изобщо не са склонни да правят компромиси. Много лесно успяват да се дистанцират от хора, които са ги разочаровали по някакъв начин. Също толкова лесно късат и със своето минало и смело се отправят към нови хоризонти.

В любовта са искрени, но не са склонни на дълбоки чувства. И партньорът в любовта им омръзва също така бързо, както и всичко останало.Родените в интервала от 10 до12 часа са изключително амбициозни личности

Успехът за тях е по-важен от всичко останало. Не пестят усилията си и се раздават докрай в името на целта, която са си поставили.

Тези хора почти винаги успяват да се издигнат високо в йерархията и заемат важни постове, благодарение на своята упоритост, постоянство и свръхамбициозност. Не признават нищо и премахват от пътя си всичко, което им пречи да постигнат целта, която са си поставили.

Лошото е, че са склонни да пренебрегват дори и най-близките си хора и да проявяват егоизъм. Това ги прави и трудни за общуване. Родените в този часови интервал са и големи материалисти. Парите и славата стоят над всичко при тях.

В големи колективи те често биват игнорирани от мнозинството, но това не ги притеснява особено, тъй като смятат, че са нещо повече от останалите. Действително са много умни, но надменността им отблъсква.

В социалните си контакти са доста “трудни” хора. Подбират много внимателно обкръжението си и се сближават само с хора, които имат сходни с техните интереси и такива, от които могат да извлекат някаква полза.

В любовта отново интересът доминира. Партньорът им трябва да е също толкова амбициозен и ориентиран към постигане на материално благополучие. В противен случай той бързо ще им стане безинтересен.

Очаквайте продължениеКоментари

Коментар: 6
ГЛУПОСТИ

Асцендентите, които се определят от часовете на раждане, се менят н зависимост от ЗОДИЯТА -едно дете, родено под знака на Козирога например, за речем в 8 ч, ще има съвсем различен асцендент от едно Раче, родено по същото време на денонощието!

Коментар: 5

i za men e mn vqrno :)

Коментар: 4

Ami to e napisano.. ot 10 do 12

Коментар: 3

ami tezi ot 22 do 24 ......... kakvo za tiah ??????

Коментар: 2

Абсолютно вярно, поне за мен! :D

Коментар: 1

Unikalna statiq mnogo mi haresa.Naistina opisva 4oveka,naprimer mwn me opisva napalno tova za rodenite mejdu 2 i 4 4asa.)


  • 1

Добави коментар