Какво е да гледаш четиризнаци?

238
Какво е да гледаш четиризнаци?

Бебетата от Русе ще спят в едно легло

Какво е да получиш четворна обич тепърва ще разберат в семейството в Русе, които само преди месец станаха родители на четиризнаци. Вчера бебетата се прибраха у дома.

Енес, Ранес, Бенет и Севи са родени в Русе на култовата дата 9 септември, припомня Нова телевизия. Първият си месец прекараха в родилния дом, защото се появиха на бял свят прекалено малки.

Засега среднощното хранене на четирите бебета е задача с много неизвестни. Докато са все още много малки четирите бебета, ще спят в едно легло. А всеки, който ги посети, вижда в тях поне по един бъдещ журналист, учител или адвокат.Ерхан с чувство за хумор разказва, че дълго време със Севи не са знаели, че ще имат четири деца. След всеки преглед на бременността бебетата се увеличавали. А на четвъртия той казал на жена си да не ходи повече.

Скоро предстои многолюдното семейство да се премести в общинско жилище. Севи и Ерхан благодарят на всички хора, които са помогнали с дрехи и храна за бебетата. Разказват обаче, че нямат достатъчно средства за памперси.Добави коментар