Как отслабва Хайди Клум след бременност

273
Как отслабва Хайди Клум след бременност

Три етапа на един успешен процес

Красивата Хайди Клум е истинско доказателство, че децата (в нейния случай цели 4) могат да бъдат само вдъхновение за всяка жена. Вечно усмихнатата Хайди е от жените, които разцъфтяват с възрастта си. Майчинството изглежда не й пречи да се изявява като модел, дизайнер, водеща и съдия на модни и риалити предавания. Нито да поддържа тялото си в перфектно състояние. Как го прави? С помощта на нюйоркската диета.

Първи етап на диетата
На този етап трябва да кажете „Чао“ на въглехидратите. В рамките на първия етап ще ограничите консумацията на плодове, млечни храни, хляб, макарони, картофи, ориз, алкохол, сладки и мазни храни.

В състава на менюто присъстват риба, зеленчуци, постно месо, зелена салата и протеинови коктейли. Необходимо е да ядете 5 пъти дневно през 3 часа. Етапът продължава 2 седмици и стимулира бързо сваляне на килограми.

Втори етап
Ограниченията са малко по-отслабени. В менюто се връщат плодовете и млечните продукти. Също така можете да ядете пълнозърнести храни и малко мазнини. Този етап е предназначен за стабилизиране на новото тегло. Същевременно отслабването продължава. Продължителност на този етап – 2 седмици.

Как отслабват ангелите

Трети етап
Заключителният етап продължава цял живот в най-добрия случай. Той служи за поддържане на теглото. Увеличава се количеството на приеманите мазнини и въглехидрати.

Ежедневният прием от калории съставлява 1000 калории. Ако въпреки диетичния план, не задържите теглото, а дебелеете, трябва да се върнете към първия етап на диетата.

Задължителна част от всеки етап на диетата е физическото натоварване. Необходимо е всеки ден да отделяте по 60-90 минути за упражнения – комбинирайте аеробни и силови упражнения.

Тайната на фигурата на Кейт МидълтънДобави коментар