Как Антония Петрова свали 11 килограма дни след раждането?

383
Как Антония Петрова свали 11 килограма дни след раждането?

Миската роди навръх Антоновден

Мис България Антония Петрова-Батинкова е една от родните знаменитости, които гушнаха първородна рожба още в началото на годината.

Точно на Антоновден на бял свят се появи малкия Благовест с перфектни размери - 3,600 кг и 53 см.

Още по време на бременността си красавицата беше убедена, че ще роди естествено и в медийните си изяви агитираше жените при възможност да избират естественото раждане.

Е, в последните си публикации в Instagram миската се хвали с перфектни мерки две седмици след раждането. По думите й това е резултатът от естественото раждане, кърменето и личната грижа.


Антония Петрова се хвали, че е свалила 11 килограма - всичките, които е качила по време на бременността, и в момента изглежда така, сякаш никога не е била бременна.

"Извод: раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, така ще си върнете формата без спорт и диети", пише тя.

"Стига вменявахте да се ражда естествено и да се кърми, защото не всяка жена успява. А след това последиците за психиката й може да са потресаващи", възмутиха се някои под снимките, докато мнозина подкрепиха миската в избора й. Добави коментар