Хороскоп на кралското бебе

56
Хороскоп на кралското бебе

Ще бъде представител на зодия Рак

Стотици гадатели по света извадиха кристалните кълба в опит да прогнозират бъдещето на новия член на британското кралско семейство. Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън трябва да роди през юли най-очакваното бебе в съвременната история на Обединеното кралство.

Истинската дата на раждането се превърна в любима тема за обсъждане на Острова. Британците обичат да спекулират и за това дали Кейт ще дари съпруга си с принц или принцеса. Темата е особено актуална, защото в пресата се появиха съобщения, че тя ще роди преди термина си.

Целият свят очаква бъдещия наследник на трона да се появи на бял свят на 18 юли, но Кейт следва примера на принцеса Даяна и пази в тайна истинската дата. Що се отнася до зодията на новия британски престолонаследник, там спорове няма. Бебето ще бъде рак, също като баща си. Според китайската традиция, 2013 е година на змията и всяко бебе, родено под този знак, ще бъде щастливо и задълбочено.

Какъвто и да е полът на бебето, по всичко изглежда, че звездите гледат благосклонно на бъдещето му. В хороскопите могат да се открият поредица от полезни качества за някой, който един ден вероятно ще стане държавен глава - все добри новини за бъдещи родители като Уилям и Кейт.Добави коментар