Хари и Меган се готвят да посрещнат бебето

281
Хари и Меган се готвят да посрещнат бебето

Принц Хари и съпругата му помолиха хората, които искат да им изпратят подаръци за бебето, вместо това да направят дарения за благотворителни организации, помагащи на деца и родители в нужда

Принц Хари и съпругата му Меган са решили да запазят в тайна плановете си за раждането на първото им дете, което се очаква през следващите седмици, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирайки Бъкингамския дворец.

"Херцозите на Съсекс са много благодарни за доброжелателността на хората от Великобритания и от целия свят, докато се готвят да посрещнат бебето си", се казва в изявлението на Бъкингамския дворец.

"Техни Височества с нетърпение очакват да споделят с всички вълнуващата новина, след като имат възможността да отпразнуват в семеен кръг новото попълнение".

Принц Хари и съпругата му помолиха хората, които искат да им изпратят подаръци за бебето, вместо това да направят дарения за благотворителни организации, помагащи на деца и родители в нужда. Те посочиха някои, на които са патрони, посочва Дарик радио.

Добави коментар