Голямата новина

912
Голямата новина

Как да я съобщим на бъдещия татко?

Поредният тест за бременност показва две чертички. И ако бебето е желано, значи най-голямото ти вълнение в момента е как да кажеш на таткото. Ето няколко предложения, с които определено ще го изненадаш.

Тестът

Можеш да използваш тестът за бременност за преносител на новината. Пъхни го в джоба или чантичката му, където си сигурна, че ще го намери. Опасността тук е, че това може да се случи в неподходящо време и на неподходящо място. На среща с шефа, например, или пък докато шофира.

В храната

Обичаш да готвиш? Ето идеалната възможност да блеснеш с кулинарните си способности - скрий бележка в храната с текст "Бременна съм!". Все пак не се увличай и избери такъв вариант, че да не отиде в стомаха непрочетена.

Хайде на пазар

Пишеш ли списъци за пазаруване? Е, този ще е малко по-различен. Ако в него фигурират памперси, пюрета и адаптирано мляко, а пък нямате дете, намекът ще е повече от ясен.

На късмет

Пиете ли кафе навън? Вероятно тогава получавате и малки хартиени късметчета в чинийката. Използвай възможността и си донеси свое - вътре можеш да напишеш "Ще бъдеш перфектният татко". Само внимавай да не те види, когато сменяш листчетата.

Нова снимка

Лекарят ти е дал първата ехографска снимка на бебето. Намери подходящата рамка и я постави на нощното шкафче на бъдещия татко. Постарай се да си намериш някаква работа в стаята, за да не изпуснеш физиономията му, когато я намери.

По електронен път

Едно време съобщавахме новините със смс-и. Днес го правим във Фейсбук. Едно лично съобщение с бебешка снимка и надпис "Искам да видя лицето ти, когато разбереш, че съм бременна" ще е голяма изненада за таткото-маниак на социалните мрежи.

Имам нови обувки

Най-вероятно тази реплика няма да зарадва особено половинката. Но пък дали няма да е щастлив, когато вътре се окажат най-мъничките и сладки буйки на света?Коментари

Коментар: 1

mnogo sladko :)


  • 1

Добави коментар