Гола майка прави йога и кърми

271
Гола майка прави йога и кърми

Ейми живее в нудистко общество и докато си правила йога гола на тревата, дъщеря й дошла и започнала да суче

Ейми Удруф стана известна със своя снимка, на която е гола и кърми дъщеря си, докато прави челна стойка. Тя разказва как се е родила идеята. Ейми живее на Хаваите в нудистка общност.

„Един ден си правех йога упражненията (гола както обикновено – бел. ред.) и малката просто допълзя и започна да суче. Явно е била гладна и не е могла да устои на изкушението,“ казва майката.

„Това е нормално, когато гърдите са голи и наоколо име бебе, то просто отива и захапва,“ смее се тя. Така се родила идеята да заснемат момента.

Ейми Удруф в момента планира да се премести в Нова Зеландия. Тя започнала да живее в нудистко общество през 20-те си години, когато пътувала много.

„Разбрах, че всичко, от което имам нужда, се побира в една раница. Живея свободно и не се притеснявам за неща, като плащане на сметки и други такива.“

През 2008 година тя си изтеглила спестяванията, дала предизвестие за напукане на шефа си и започнала да пътува. На такова пътуване тя се запознала с партньора си Джъстин. После се родила Ная.

В последните 5 години двамата са пътували и са живеели в 5 различни групи от хора като тях, но вече казват, че имат намерение да се установят на едно място.

Ейми списва блога „Дъщеря на слънцето“, който стана доста популярен, благодарение на снимката. Добави коментар