Футболна съпруга показва фигура 4 дни след раждането

494
Футболна съпруга показва фигура 4 дни след раждането

Каролин Берг Ериксън беше нападната от жени в интернет заради снимка на перфектен корем

26-годишната Каролин Берг Ериксен, съпруга на норвежкия футболист Ларс Кристиан Ериксен, разбуни духовете в интернет със своя снимка 4 дни след раждането.

Каролин роди на 25 ноември, а малко по-късно пусна тази снимка в Instagram, като написа, че се чувства „празна 4 дни след раждането“.

На снимката тя показва перфектен корем, което вбеси други жени.


Писателката Сузан Аабел написа в своя колонка в норвежко издание: „Чувствам се дебела, защото футболната дама е родила.“

Карлон Ериксен поддържа блог Soccer Lady, в който пише за фитнес и за живота си като футболна съпруга.

Ерискън беше нападната от много жени в Twitter. Противниците й твърдят, че нейните снимки били „опасни“, защото давали „нереалистични очаквания“ на другите жени.

Пред „Добро утро, Америка“ Каролин Ериксен казва, че по време на бременността е качила 10 кг, които е свалила бързо.

Грай Ларсен (депутат от Норвегия) пусна своя снимка два месеца след раждането, на която коремът й е още много голям и има стрии, и написа, че така изглежда „нормалната жена“ след раждане.

На това съпругът на Каролин отговори с: „Кой създава напрежение? Този, който е пуснал своя снимка, защото се харесва или този, който казва как трябва да изглеждаш след раждане?“

Ето и снимка на Каролин в 7-ия месец:Коментари

Коментар: 5
mnenie

Какъв е проблемът? Просто не разбирам жените, които са роптали срещу фигурата й. Аз също качих само 8 килограма при бременността и два дни след раждането бях 53 кг при 170 см височина. Това е напълно нормално, реално и т.н. за определени хора. Е, какво да правим като не сме "годни" за оплюване как "нормално" ни висят коремите, стриите и т.н. след раждане! Защо е тази пуста завист! Щели да се комплексират. Точно от това ли ще се помплексират. Явно са си комплексирани отдавна.

Коментар: 4

Ей хора от завист всичко може да се каже , факт е обаче , че мацката изглежда супер. Това , че не всяка жена може да изглежда така , не причина да я плюете.

Коментар: 3

Добре изглежда естествно,но не ми е ясно защо трябва да промотира това,не всеки може да е перфектен и не трябва.

Коментар: 2

Айде пак комплекси ... проблемът е, че има поддържани жени?!?! Изглежда страхотно, а цялата медийна суматоха, която е настъпила около ХУБАВАТА Ѝ снимка е резултат от неумението и нежеланието на повечето жени да се грижат добре за себе си.

Коментар: 1

има бричове и прилича на скелет, не знам защо има такова самочувствие


  • 1

Добави коментар