Джиджи Хадид чака бебе

259
Джиджи Хадид чака бебе

Джиджи Хадид очаква първото си дете от гаджето си Зейн Малик

Джиджи Хадид очаква първото си дете от гаджето си Зейн Малик. 25-годишната манекенка съобщи, че е бременна в 20-та седмица с първото си дете от бившата звезда от „One Direction“ Зейн, съобщават Ти Ем Зи и БГНЕС.

Изданието твърди, че „семейни източници“ са потвърдили бременността и че „и двете им семейства са много развълнувани“ от новините. По-рано Джиджи намекна за възможността да създаде семейство със Зейн, тъй като „очаква с нетърпение бъдещето си след кариерата на модел“.

“Обичам творческата страна на модата, тя е толкова удовлетворяваща. Хората, с които работя, ме правят толкова щастлива, имам голям късмет, че съм около тях. Но кой знае? Може би ще се занимавам с готвене на пълен работен ден!”, каза тя.

Очаква се двойката да отгледа детето си далеч от сегашния апартамент на Джиджи в Ню Йорк, тъй като призна, че се радва да се измъкне от суматохата на градския живот.

Джиджи – която е собственик на ферма извън града – добави: „Голяма част от времето прекарвам с приятели и семейството си във фермата, но има много дни, в които съм там сама със себе си, седя в малката си къщичка в тишина и просто правя малки неща за себе си. Мисля, че това също ми дава енергия и любов към това, което правя. Презарежда батериите ми.”

Добави коментар