Дънки за коремче

311
Дънки за коремче

Не бързай да се отказваш от любимия деним

Бременността носи много промени в гардероба ни. Най-често любимата ни дреха - дънките - се оказват неудобни и неподходящи за бъдещите мами. Не бързайте обаче да се отказвате от тях.

Дънките за бременни са съобразени с нарастващото коремче и позволяват на жената да се чувства добре в кожата си, макар и с мъничко човече в себе си. Освен това те ще се окажат идеалната дреха за първите месеци след раждането.

Ако си почитател на най-модерните панталони в наше време, виж няколко идеи, които да сложиш в бременния гардероб.

1. Вечният чарлстон
Много удобни с допълнителната лента на ханша. Заради по-тъмния деним са подходящи за всякакви поводи.2. Дънки "трети триместър"
Безшевният удължен колан е най-удобният за големите кореми в последния триместър на бременността. Освен това пази кръста от изстиване.3. Невидимият колан
Идеални за лятото. Коланът, който обхваща корема, е в телесен цвят, така че хайде на тесните тениски.4. Спортна мама
Спортният модел дънки е много удобен, защото коланът може да се носи и подгънат - в ранните месеци на бременността. Когато коремчето порасне, просто трябва да го разгънете.5. Хайде на коланите
Ако сте се отказали от коланите, то този тип дънки с гайки на коремчето ви позволява да ги пуснете отново в гардероба си. Само че трябва да поотпунете дупките.

Снимки: parenting.comДобави коментар