Да заченеш, докато спиш

556
Да заченеш, докато спиш

Да, възможно е

Много двойки имат проблеми със зачеването на дете. Понякога трудностите не са свързани с плодовитостта, а с липсата на време и стреса от постоянните задължения на работното място. В такива случаи единственият начин да забременеете, според гинеколози, е да се отпуснете и да наслаждавате на момента. Подобен е случаят на британска двойка.

Райън и Дийн Харис решили да започнат лечение, след като дълго време не успявали да си направят бебе, съобщи БГНЕС. Но изненадата за двамата дошла, когато Дийн разбрала, че е забременяла, докато мъжът й спял.

"Когато разбрахме, не можехме да спрем да се смеем", разказаха бъдещите родители.

Може да звучи абсурдно, но все повече нараства броят на мъжете, които не помнят креватните ласки през нощта. Това състояние на съня, при което спящите правят секс, но след това забравят за него, се нарича сексомния.

Повече за сексомнията може да видите тук.Коментари

Коментар: 2

не мога да разбера какво ви пречат на вас вече бременните съветите към нас, къоито искаме да имаме дете. да ни направят дру,га рубрика и да ни изолират таом, че да не четете вие за трудностите ни да имаме деца

Коментар: 1
Стига вече

Рубриката е Големи кореми- стига с тези зачевания и тем подобни, пишете за бремеността, вече 2 седмици нищо за големите кореми не пишете стига вече ни натоварвате с проблеми със зачерането- тази рубрика е за вече заченати деца в големи кореми, съжалявам, че може да стане криво на хората, които се мъчат да си направят бебе, но тези теми не са за тук.


  • 1

Добави коментар