Да определим пола на бебето

4146
Да определим пола на бебето

С помощта на древна китайска таблица

Според легендата, древните китайци познавали начин за планиране пола на бебето още преди неговото зачеване.

Тази легенда била заровена в китайска царска гробница в продължение на повече от 700 години. Наскоро, при разкопки, тайният код бил открит и вече се използва за определяне на пола.За да определите пола на бебето ви, намерете реда на вашата възраст към момента на зачеването и след това намерете сред колоните месеца на зачеване.

В полето, където колоната и редът се срещатq ще откриете предполагаемия пол на вашето бебе, “ж” за момиче и “м” за момче!

Въпреки че древните китайци твърдят, че при техните определяния на пола методът се оказвал верен в 90% от случаите, то трябва да се има предвид, че това е напълно ненаучен и несериозен подход. Или …?

И като говорим за пол на бебето, няма как да не си припомним за един сладурски начин да го разберете, след като е потвърден от вашия лекар и ехографа.

В Америка е много разпространено т.нар. Gender Reveal Party, което има за цел за разкрие пола на мъничето пред вас и вашите близки.Стъпките за подготовка на партито са прости, пише woman.bg:

1. Без да издава пола на бебето, докторът записва на листче дали се задава момченце или момиченце, а родителите, от своя страна, предават тайната информация на баба, на близък приятел или директно на сладкаря, от който ще поръчат тортата за партито.

2. В деня на празненството тортата се доставя, като външната й декорация по никакъв начин не подсказва дали е предназначена за момче или момиче.

Не така стоят нещата с вътрешния блат, обаче! Той е или розов, или син!

3. Следва най-важната част от събитието, на което са се събрали всички близки приятели на младото семейство и трепнат в очакване.

Накрая бъдещите мама и тати разрязват заедно тортата и… Ако е син блатът или кремът в тортата, значи е време да се готвят за момченце, а ако всичко е в розово, тогава малка красавица е на път.Коментари

Коментар: 7

Za parvoto mi pozna za vtoroto 6te vidim

Коментар: 6

imam momi4ence tazi tablica i pri men e vqrna

Коментар: 5

И при мен се оказа вярно :)

Коментар: 4
гост

през тази бременност ям много плодове има ли значение за пола на бебето

Коментар: 3
числа

Оф божееее не озн. сбора на год. на родителите а възрастта на майката при зачеванено

Коментар: 2

Какво означават числата в ляво? Сбора на годините на родителите ли?

Коментар: 1
Да определим пола на бебето

При нас именно по тази китайска таблица пола на децата ни излезе верен.Наистина работи :)


  • 1

Добави коментар