Чай от бабини зъби за потентност

611
Чай от бабини зъби за потентност

Тя действа целебно не само на мъже, но и на жени, защото регулира хормоните

Основното действие на магическата билка бабини зъби е стимулиращо, въпреки че тя има и силен отводняващ ефект. Чаят и препаратите от бабини зъби тонизират, повишават силата и издръжливостта, помагат на мускулния растеж. Най-голяма слава обаче билката печели със способността да удължава ерекцията и да подсилва потентността.

Тя действа целебно не само на мъже, но и на жени, защото регулира хормоните. Като качва нивото на естрогена, повишава либидото. Освен че пали сексуалното желание, лечебната трева от години се е използвала срещу безплодие и при менструални болки, посочва вестник "Монитор".

Чаят от билката може да заеме важно място и в схемите за поддържане на нормално тегло, защото регулира мастната обмяна, пречи на отлагането на мазнините и подкрепя изграждането на мускули. Затова е изключително популярна и сред спортистите.

Бабините зъби могат да помогнат за по-ефективни тренировки във фитнес залите, защото повишава издръжливостта. Една-две супени лъжици от билката се варят за 5 минути в половин литър вода. Чаят се разпределя на 3-4 порции и се пие 30 мин. преди хранене.Добави коментар