Бременност и високи токчета

395
Бременност и високи токчета

Може да са опасни

Дори и по време на бременността жената си остава жена. Има някои неща от гардероба й обаче, които трябва да си останат там, докато порасналото коремче е на дневен ред. И едно от тях са високите обувки.

Специалистите предупреждават, че високите токчета по време на бременността може даже да са опасни. Те изместват центъра на тежестта на тялото, като натоварват повече краката и кръста. А това са слабите места на всяка бременна и най-често жените изпитват болки именно там през деветте месеца.

Високите обувки могат да доведат до постоянно подути глезени и сериозни болки в стъпалото и петите, които не бива да пренебрегвате. Не забравяйте и че на токчета сте по-нестабилни, а по време на бременността е добре да изключите всякаква вероятност от падане.

Да, знаменитостите наистина носят високи обувки, докато са бременни, и имаме пресни премери за това. Именно Виктория Бекъм, която не ги заменя с друг тип обувки, страдаше от толкова сериозни болки в кръста след раждането, че не можеше да вдига дъщеря си. Много е вероятно това да се държи именно на любимите й токчета.

Бионсе също носи високи обувки с натежало коремче. Не изключвайте обаче и възможността тя да ги обува, единствено когато се появява пред медиите.Добави коментар