Бременна симулира отвличане

62
Бременна симулира отвличане

Искала да си почине от ревнивия си годеник

Българка вдигна под тревога полицията в Италия, симулирайки отвличане. Оказа се, че жената искала да си почине от ревнивия си годеник, но в резултат получи обвинение за симулиране на престъпление, измама и фалшива тревога.

Бременна в третия месец, сънародничката ни изправила на нокти годеника си и вдигнала на крак специални полицейски части, само защото искала няколко дни свобода, за да отдъхне в компанията на бивш любовник и приятели.

Постановката започнала преди дни. Малко след като излязла от дома си в южния италиански град Манфредония, българката позвънила на приятеля си, италианец и ужасена му разказала, че била отвлечена от един италианец и българска ромка, които я държали под ключ на неизвестно място.

От време на време през следващите дни се обаждала отново, за да подържа версията. Уплашен за нея, приятелят й уведомил полицията. Със случая се заели специалните части.

Чрез проследяване на сигнала на GSM-a й те я засекли и прибрали този път наистина под ключ с обвинения за повдигане на фалшива тревога и симулиране на престъпление, съобщи bTV.Добави коментар