Близнаци - татковци едновременно

38
Близнаци - татковци едновременно

Двама братя близнаци се сдобиха със синове в един и същи ден

Близнаците Джером и Джарел Спенс са горди бащи на момчета, след като техните половинки родиха в един и същи ден, в една и съща болница, при една и съща акушерка.

Джером и Джарел изпаднали в лек шок, когато половинките им съобщили, че имат един и същи термин за раждане на 26 ноември. Нито един от четиримата обаче не повярвал, че двете деца може да се родят в един и същи ден, съобщава в. "Мирър", цитиран от БГНЕС.

Вижте още: Топ 10 на близначките

За голяма изненада на всички, едното бебе се родило само два часа преди другото. И двете деца се родили в един и същи басейн, в една и съща стая, при една и съща акушерка. Половинката на Джером Тийдън в 2:04 часа през нощта в понеделник родила Камерън, който тежал 3.800 кг. Синът на Джарел и Джесика се родил след два часа и половина. Той се казва Касен и тежи 3.500 кг.

"Знаехме, че терминът на половинките ни се пада на една и съща дата, но никога не сме очаквали да родят в един ден. С Тийгън дойдохме първи и след няколко часа се роди малкият Камерън", казва Джером, който работи в спортен магазин. "После почистиха басейна и го предадохме на Джарел и Джесика", добавя той.

"Пристигнахме в болницата около 2 часа през нощта. Чухме познат глас и познахме, че това е Тийгън. Мама беше с нас и отиде да види първия си внук, а след няколко часа видя и втория", разказа Джарел. Акушерката Барбара Капур, която изродила бебетата, сподели, че никога не е чувала за подобен случай. "Не зная такова нещо да се е случвало преди", каза развълнувано тя.Добави коментар