Близнаци станаха бащи едновременно

128
Близнаци станаха бащи едновременно

Малките Луис и Рони Джеймс се родиха в събота в две съседни стаи на родилно отделение в Уелс

Двама еднояйчни близнаци успяха да постигнат нещо, за което шансовете са 1:150 000. Те станаха бащи едновременно, в рамките на един час, съобщава „Мирър”. 25-годишните Ричард и Бен Фиърън са прекарали почти целия си живот заедно, правейки едни и същи неща.

Традицията не спира и с раждането на синовете им, които се родили почти едновременно този уикенд. Малките Луис Джордж и Рони Джеймс се родиха в 4 ч. сутринта в събота в две съседни стаи на родилно отделение в Уелс. Първият се родил в 4.05, а вторият – 5.15 ч.

Вижте още: Дете среща брата-близнак на баща си (видео)

Бен и Ричард, които живеят само на метри един от друг, работят различни неща, но в една и съща рафинерия. Те се надяват малките братовчеди, родени заедно, да имат толкова близка връзка, колкото и бащите им. „Много съм близък с брат си, но не очаквах това. Правим много неща заедно и бяхме в болницата по едно и също време. Това показва колко сме близки. Луис и Рони са братовчеди, но мисля, че ще бъдат близки колкото нас”, споделя Ричард.

„Шегувахме се докато бяхме бременни, да не вземем да родим в един и същи ден. Но никога не съм мислила, че ще се случи, вярвах, че ще се родят в различни дни”, каза приятелката на Ричард Анабел, цитирана от novini.bg.
 Добави коментар