Близнаци с различен цвят

247
Близнаци с различен цвят

Майката на децата Абигейл Танг е с бяла кожа, а бащата Ричард Джордж е от смесена раса

Боби и Райли Джордж от Западен Лондон, които вече са на 4 годинки, са с различен цвят на кожата, твърди в. "Дейли мейл". Майката на децата Абигейл Танг е с бяла кожа, а бащата Ричард Джордж е от смесена раса. Когато се разбрало, че Танг е бременна, лекарите казали, че шансът близнаците й да са с различен цвят на кожата е едно на един милион.

Боби е със светла кожа и сини очи, а Райли е много по-мургав и има кафяви очи. Близнаците са се появили на бял свят през октомври 2011 година. Първоначално момченцата изглеждали напълно еднакво. Разликите във външния вид обаче се проявили на шестата седмица след раждането им. Характерите на двете братчета също са доста различни.Докато Боби е много по-независим и нетърпелив, Райли е изключително спокоен. "Когато тя беше бременна, се шегувахме, че единият от близнаците може да е тъмнокож като мен, а другият с бяла кожа като Аби, но никога не сме си помисляли, че това наистина ще се случи", разказва бащата, цитиран от вестник "Новинар".

От своя страна Танг споделя, че хората на улицата я заглеждат и я питат дали не е бавачка на Райли и дали наистина Джордж е баща на близнаците. Двойката има и 17-месечна дъщеричка Амелия, която прилича и на двамата си родители. Това е втори подобен случай, описван напоследък в британските медии. Наскоро се разбра за близнаците Ричардсън, които при раждането са си приличали като две капки вода, но след няколко седмици цветът на кожата на едното момче се променил.Добави коментар