Близначки родиха заедно, при това на рождения им ден

55
Близначки родиха заедно, при това на рождения им ден

Американски близначки от щата Тенеси родиха дъщери на собствения им рожден ден

Американски близначки от щата Тенеси родиха дъщери на собствения им рожден ден, съобщи Unilad. Това се случило на 29 октомври, дъщерите на Отъм Шоу и Амбър Трамонтана се появили на бял свят с разлика от 90 минути.

Близначките споделили, че преди две години първите им деца се родили с разлика от 10 седмици, затова те планирали втората си бременност така, че отново да родят децата горе-долу по едно и също време. Но Шоу и Трамонтана не очаквали, че това ще се случи в един и същи ден, при това на рождения им ден.

Лекарят Джордж Вик призна, че за 45 години медицинска практика не е виждал подобни съвпадения. Сега семействата ще празнуват 4 в 1 – четири рождени дни в един ден. Шоу и Трамонтана признаха, че се радват на съвпадението. Те мечтаят синовете и дъщерите им да общуват и да бъдат готови да си помагат, когато това се налага.

По-рано беше съобщено за едновременно забременели сестри близначки в САЩ, омъжили се за братя близнаци, припомня БГНЕС. Двете семейства живеят в общ дом в щата Вирджиния. Генетично децата им бъдат едновременно и братя и сестри, и братовчеди или братовчедки.

Добави коментар