Безплатни лекции за бременни

96
Безплатни лекции за бременни

В Пловдив

“Смехотерапията - път към здравето и начин на живот” и “Критерии за избор на семеен лекар на бебето, което очакваме” са двете теми, по които ще получат информация бременните жени в Пловдив.

Темите са част от третата лекция в безплатното Общинско училище за бъдещи родители, която ще се проведе на 10 декември, събота, от 11 часа, в книжарница “Форум” на мол „Галерия Пловдив” (3-ия етаж, зад стената за катерене).

За смехотерапията ще говори гостуващият лектор от София Симана Златева, а как да се избира джипи - разяснения по темата ще направи д-р Кирил Еленски от Пловдив.

Центърът за бременни жени, ДКЦ-1 и Община Пловдив, съвместно с книжарница „Форум” в мол “Галерия Пловдив”, стартираха програма за изучаване съвременните методи и начини за гледане на новородените.

Целта на тези безплатни уроци за бъдещи родители е не реклама на определени бебешки продукти и артикули, а полезни практични съвети, свързани с ежедневието преди и след раждането на детето.

За лекциите не е необходимо предварително записване. Безплатните уроци са не само за майките, а и за бъдещите бащи, чието присъствие е от изключителна важност.Добави коментар