Бейби бум в Майчин дом

55
Бейби бум в Майчин дом

370 бебета са се родили през октомври

Бум на ражданията през октомври отчита Университетската АГ болница „Майчин дом”. 370 бебета са проплакали през миналия месец, през септември са били 316, а преди ремонта, след който болницата се сдоби с обновена родилна зала, са били средно 260-270 на месец.

До момента числото на избралите да родят в реновираната родилна зала на най-старата АГ болница жени надхвърля 3200, съобщи изпълнителният директор доц. Виктор Златков. От началото на годината двойките близнаци, родени в „Майчин дом” са 96, а тризнаците са 7.

Бъдещите майки, които идват да разгледат новите индивидуални зали в Деня на отворените врати, също нараства, съобщиха от болницата.

Тъй като има ограничение в числеността на групите, ще увеличим дните за посещение и от два пъти в месеца ще приемаме желаещите всяка седмица, обяви старшата акушерка на Родилна зала Нели Маринова. Дните на отворени врати се провеждат във вторник.Коментари

Коментар: 2

Дано продължава така прирастта на родилите БЪЛГАРЧЕТА!

Коментар: 1

ТОВА Е МОЯТА БОЛНИЦА!И ПРЕДИ И СЛЕД РЕМОНТИ ТЯ ВИНАГИ Е БИЛА НАЙ ДОБРАТА КЛИНИКА!ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ В ТАЗИ БОЛНИЦА.СИНЪТ МИ Е ЖИВ ЗАЩОТО СЕ РОДИ ТАМ,ИНАЧЕ ПРОСТО НЕЗНАМ!И СЕКТОР ПАТОЛОГИЧНА БРЕМЕННОСТ И НЕОНАТОЛОГИЯ СА ПРОСТО ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРЕДЛАГАЩИ АДЕКВАТНА ПОМОЩ В СТРАНАТА НИ!


  • 1

Добави коментар