Бейби бум по Великден

201
Бейби бум по Великден

Йоанна Драгнева призна, че чака първото си дете, слух се носи за Тото и Деси Цонева

Тази година Великден се превърна за Благовещение за родните звезди, като в рамките на трите празнични дни няколко любими лица потвърдиха или дадоха заявка за наследник. Бившата изгора на Ненчо Балабанов – певицата Йоанна Драгнева, се похвали с наедряло коремче в социалните мрежи и сложи точка на всички шушукания по нейн адрес в предаването на Георги Любенов по БНТ. „Малкото човече ще се появи в разгара на лятото“, сподели Йоанна.

Щастливият татко е колегата на гласовитата блондинка в обществената телевизия – Мирослав Димитров. Той води туристическо предаване по основния канал, а Драгнева отскоро се подвизава в БНТ2. Въпреки това Миро стана известен с участието в рейтинговия сериал на Нова тв „София ден и нощ“. Познават се от 2004-а, но именно в коридорите на обществената телевизия двамата се преоткриват, а впоследствие се оказват заедно и на снимачната площадка на новия български филм „Връзкология“, който още не е излязъл на голям екран.

Все по-усилено се носи мълвата, че и любимецът на тийнейджърите – Тото от „СкандаУ“, също ще гушне първородна рожба. Повод за това дава гаджето му Катрин Петринска, която започна да се появява само в широки дрехи въпреки безупречната си фигура. Танцьорката и хореограф не се качи на сцената дори и за големия концерт на групата в зала „Арена Армеец“, а наскоро, през личния си профил в социалните мрежи, отмени всичките си тренировки до края на годината, като съобщи, че ще бъдат водени от нейна заместничка. Красавицата и Йонислав Йотов са заедно едва от лятото на 2018-та.

Сред потенциалните бъдещи родители се нареди и водещата Деси Цонева, пише вестник Монитор. Дъщерята на безвреме починалия Митко Цонев била в първите месеци от бременноста, разкриват нейни близки и очаквала момиченце. Тя вече има едно дете – 9-годишен син Янчо Таков-трети. За нейния любим в момента – издателя Явор Стефанов, това пък ще е трета дъщеря, след като той има две – на 17 и 20 години, от предишен брак.

Добави коментар