Бебе "1980" роди бебе "2017"

56
Бебе 1980 роди бебе 2017

В Исландия

Майка и бебе в Исландия делят един и същи рожден ден с разлика 37 години! "Всичко стана много бързо. Бяхме тук 25 минути преди полунощ, а той се роди 3 минути след 12. Всичко мина добре и ето го!", разказва Катрин.

Катрин е майката на момченцето, което изплаква в исландския град Селфос броени минути след настъпването на 2017 година. За радост на таткото, който е от Литва - и тя, и бебето са добре. Той тежи 3 килограма и половина и е висок 51 и половина сантиметра.

Така майка и син ще делят един и същи рожден ден, защото и Катрин е първото за годината бебе, но през 1980 година и също е била водеща новина в местната преса. Не го очаквахме на връх Нова година, с усмивка казва Катрин. "Шегувахме се, че може да е първото бебе на годината, но никой не вярваше, че това наистина ще се случи, беше толкова сюреалистично", признава майката.

Явно обаче момченцето е бързало да се появи на бял свят и да се превърне в най-големия подарък на родителите си, пише вестник "24 часа". "Хората винаги помнят рождения ти ден. Че съм родена на този ден и съм била на първите страници на някои вестници. Но иначе си е нормален рожден ден", казва още Катрин.Добави коментар