Баща на 75 деца?

138
Баща на 75 деца?

Цифрата може да набъбне до 140 отрочета

Недостатъците на американската система за даряване на сперма и яйцеклетки излязоха за пореден път наяве, след като стана ясно, че млад донор на сперма досега е станал баща на най-малко 75 биологични деца, съобщава в. "Кориере дела сера".

Тридесет и три годишният адвокат Бен Сайслър е дарявал преди години спермата си на банка за сперма във Вирджиния, за да плати юридическото си образование в университета "Джордж Мейсън". При всяко даряване той получавал по 150 долара възнаграждение от банката за сперма, съобщи novini.bg.

Тези дни, благодарение на създателите на документален филм за донорите на сперма в САЩ, излъчен по телевизия Style Network, Бен е разбрал, че е баща на поне 75 деца. Има съмнения, че цифрата може да набъбне дори до 120-140 деца.Бен досега се е видял лично с две от децата си, съответно на 7 и на 4 годинки и родени от самотна майка от Сиатъл.

Той е установил и връзка с още 15 от децата си, след като документалният филм, разказващ историята му, беше излъчен по телевизията.

Съпругата на Бен обаче е в шок от новината за десетките биологични деца на половинката си, защото Бен дори не й казал, че едно време е бил донор на сперма.

Преди един месец американски медии предупредиха, че донори на сперма в САЩ могат да се окажат бащи на по 150 деца и призоваха за въвеждане на ограничения в тази насока.Коментари

Коментар: 2

a q si predstvete dali sled vreme nqma da se slu4i nqkoe kravosme6enie mejdu tezi deca...dori i da se izsledvat za savmestimost predi da se jenqt ili da imat dete edva li se izsledvat predi vseki slu4aen seks koito pravqt-mnogo izvrateno mi zvu4i...

Коментар: 1
Ужас

Това е ужасно!!!!Представете си,ако един ден съпругът ви каже : - Скъпа,трябва да ти кажа нещо,което криех до сега от теб..... - Имаш извънбрачно дете?! - Не,имам 140 извънбрачни деца.... - &@!#%&&!!!?!?!?!?!?!!??..........


  • 1

Добави коментар