Бански за бременни

1955
Бански за бременни

Чака ни лято, вижте няколко идеи

Колкото повече наближава лятото, толкова повече ни се ходи на море. Това, че сте бременна, не ви прави изключение от общото правило. И ако гинекологът ви е казал "да", значи е време да помислите за резервациите.

Препоръчително е да планирате морската си почивка в началото или в края на сезона, за да не прекарате най-горещите дни на плажа. Подходящи са юни и септември. А ако изберете началото на сезона, значи ваканцията съвсем наближава.

И понеже външният вид е важен за всяка жена, включително и за бременната, логично идва въпросът с избора на бански костюм. От parenting.com ви предлагат няколко идеи.

1. Чака ви лятото? Този цял бански с опция за кърмене ще ви позволи да го прекарате на морето и след раждането на бебето.2. Хайде и коремчето на слънце! Само не забравяйте слънцезащитните кремове. Този бански казва: ще ставам майка и се гордея с това.3. Мързеливи летни дни. Насладете им се, докато можете. Връзките отстрани и в горната част на банския му придават малко блясък.4. Флоралните мотиви са на мода това лято. А кой каза, че не можете да спазвате тенденциите, дори и бременна?5. Нефритеният бански оставя усещането за спортен сутиен. И е точно толкова удобен, ако решите да се раздвижите малко.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3
1zqjjp'"(){}:/1zqjjp;9

Коментар: 2

1zqjjp'"(){}:/1zqjjp;9

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар