Ашли Греъм откровено за майчинството

71
Ашли Греъм откровено за майчинството

Славата на плюс сайз моделът Ашли Греъм се дължи на факта, че тя не се срамува от тялото си и го показва такова, каквото е

Славата на плюс сайз моделът Ашли Греъм се дължи на факта, че тя не се срамува от тялото си и го показва такова, каквото е - далеч от перфектните мерки. В нейния Instagram можем да открием наистина снимки на нормални събития и хора. Няма филтри, няма пози. Така е и след като пищната красавица стана майка за първи път, посочва Darik News.

Ашли Греъм стана майка на момче в края на януари тази година. "Нашият живот се промени към по-добро", написа в story в Instagram моделът.

Тя и съпругът ѝ Джъстин са кръстили сина си Исак. "Вдигнете ръка, ако не сте знаели, че ще трябва да сменяте и своя памперс", пише Ашли под снимка, на която показва за първи път тялото си след раждането.


"След всички години в модата, никога не съм знаела, че еднократното бельо ще ми стане любимия тип дреха, но ето какво се случи", шегува се тя, за да премине към по-сериозната тема.

"Никой не говори за възстановяването и излекуването (да, дори за мръсните части), през които минават младите майки. Исках да ви покажа, че не всичко са дъги и пеперуди", допълва тя. И благодари на близките си за помощта, разговорите и подкрепата.Добави коментар