Алекс Богданска иска второ дете

316
Алекс Богданска иска второ дете

Младата майка призна, че се радва на изключително спокойно бебе

Няма и половин година, след като даде живот на първото си дете, моделът Александра Богданска призна, че се чувства готова за следващо включване от щъркела.

Ох, искам още бебета. Толкова е хубаво да си имаш бебче вкъщи, носи неподражаема топлина и чистота в дома. Интересното е, че аз настоявам повече за второ дете, чак сама се учудвам от себе си“, разкри риалити звездата пред woman.bg, като добави, че съпругът й – Дани Петканов, по-известен като Лудия репортер, е по-сдържан от гледна точка на увеличаването на семейството с още един член.

„Дани иска да попорасне Габриел, преди да имаме още едно, за да сме сигурни, че ще дадем на всяко от децата си необходимите му внимание и грижи. Казва ми: "Поне едното качествено да отгледаме, после да се появи другото", намигна още Богданска.

Младата майка призна, че се радва на изключително спокойно бебе, което й позволява да наваксва, както с работните ангажименти, така и с хобитата си – четене и фитнес. „Имам още около 5-6 килограма за сваляне, които много ме дразнят“, уточнява тя. Дани, с когото се венчаха в рамките на любовния сезон на „Вип Брадър“, също й помага много в грижите за малкия.

Добави коментар