Ако обмисляте инвитро лечение в Турция, тази възможност е за вас

6901
Ако обмисляте инвитро лечение в Турция, тази възможност е за вас

За семействата с насрочен час ще бъде осигурен безплатен транспорт

На 31 май здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, съвместно с болница „Мемориал Шишли“, организират безплатни прегледи за двойки с репродуктивни проблеми от България на място в Истанбул. Те ще се извършат от специалисти от екипа на проф. Семра Кахраман, известен с високата си успеваемост при инвитро процедури и индивидуалния подход към всеки конкретен случай.

За семействата с насрочен час ще бъде осигурен безплатен транспорт, а предварителното записване става на тел. 0879009742.

Центърът за репродуктивна медицина към болници „Мемориал“ е предпочитана дестинация за семейства от цял свят, които не успяват да се сдобият с бебе по естествен начин. Всяка година на инвитро процедури в него се подлагат около 4000 двойки, много от които от чужбина. Основната причина за международната известност на центъра се крие във високите нива на успеваемост, които са над средните в световен мащаб. Клинична бременност се постига в около 60% от случаите, а около 40% завършват с живородено бебе.

За успехите си в сферата на репродуктивната медицина болници „Мемориал“ получиха награда „Най-добър център за лечение на стерилитет за 2015 г.“ от Medical Travel Awards в Лондон. Начело на екипа в Центъра за инвитро оплождане в „Мемориал“ е проф. Семра Кахраман, лекар със световен авторитет и президент на Международната асоциация за преимплантационна генетична диагностика (PGDIS). Тя ръководи екип от над 70 специалисти, оборудвани с последните технологии в тази сфера.

В резултат от работата им за 24 години са се родили над 30 000 бебета. С помощта на опитните професионалисти и съвременните технологии е възможно да се постигне резултат в почти всички случаи на проблемно забременяване. Възможно е също ембрион, изграден от 4-8 клетки, да се изследва внимателно преди имплантирането в матката с методите на преимплантационната генетична диагностика (PGD), за да се изключи рискът от генетични аномалии и състояния като таласемия или хемофилия.

Около 10-15% от двойките се сблъскват с репродуктивни проблеми. Консултация с лекар се препоръчва, ако не се реализира бременност по естествен път в продължение на една година, а ако жената е над 35-годишна възраст – в продължение на 6 месеца. Нарушения в менструалния цикъл, спонтанни аборти, наличие на хромозомни заболявания при някой от родителите също предполагат посещение при специалист.

Сега семейства от България, които се интересуват от услугите на Центъра за репродуктивна медицина към болници „Мемориал“, ще могат да проведат първи безплатен преглед и да се информират за възможностите за лечение в техния случай на 31 май, на място в Истанбул. Местата са ограничени, а предварителното записване става на тел. 0879009742.

Необходими изследвания преди пътуването до болница „Мемориал“ (трябва да са направени през последните шест месеца):

За жената:

Хистеросалпингография – на 3-4 чист ден от цикъла; нужни са както изображенията, така и писменото разчитане;

TSH – в първите чисти дни от цикъла;

HBsAg

Anti HIV

 T4 Anti (Тироксин хормон)

HBs Anti

Prolactin

Anti HCV

AMH

Аnti Rubella Ig G

Пълна кръвна картина

Кръвна група

За мъжа:

HBsAg

Anti HCV

Anti HIV

Кръвна група

Спермограма – след 3-4 дни полово въздържание, без прием на алкохол.Добави коментар